Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vjeti

Kaspersky Total Security 2019.0.0.1088 HUN-ENG x86-x64

Ajánlott bejegyzések

vjeti

Borító

Kaspersky Total Security 2019.0.0.1088 EN. HU. x86-x64

Honlap: Please login or register to see this link.
              Please login or register to see this link.

Használati útmutató: Please login or register to see this link.
                                    Please login or register to see this link.


A Kaspersky Total Security 2019 névjegye
A Kaspersky Total Security átfogó védelmet nyújt az információbiztonsági fenyegetések, hálózati és adathalász támadások és a levélszemét számos típusa ellen. Az átfogó védelmet biztosító különböző funkciók és védelmi összetevők a Kaspersky Total Security részeként elérhetők.

Számítógép-védelem

Minden fenyegetéstípust egy külön védelmi összetevő kezel. Engedélyezheti és letilthatja a védelmi összetevőket, és konfigurálhatja azok beállításait.

A védelmi komponensek biztosította valós idejű védelem mellett is javasoljuk, hogy rendszeresen végezze el vírusok és egyéb rosszindulatú programok vizsgálatát a számítógépen. Erre azért van szükség, hogy megelőzhető legyen az olyan rosszindulatú programok terjedése, amelyeket a védelem összetevői nem észleltek például az alacsony biztonsági szint miatt, vagy egyéb okokból.

A Kaspersky Total Security naprakész állapotban tartásához frissíteni kell az alkalmazás által használt adatbázisokat és alkalmazásmodulokat.

Néhány különleges feladat, amelyek csak alkalmanként lesznek futtatva (mint például egy felhasználó tevékenységi nyomainak eltávolítása az operációs rendszerből), a speciális eszközök és varázslók segítségével lesz végrehajtva.


Top funkciók :

Fájlvíruskereső

A Fájlvíruskereső megakadályozza a számítógép fájlrendszerének megfertőződését. Az operációs rendszer indításakor töltődik be, folyamatosan a RAM-ban marad, és ellenőriz minden fájlt, amely a számítógépen vagy bármelyik meghajtón megnyitásra, mentésre vagy elindításra kerül. A Kaspersky Total Security észlel minden a fájlokhoz való hozzáférésre irányuló kísérletet és ellenőrzi, hogy nincsenek-e ismert vírusok és egyéb rosszindulatú programok a fájlokban. A fájl további elérése csak akkor engedélyezett, ha a fájl nem fertőzött, vagy ha az alkalmazás sikeresen vírusmentesítette. Ha egy fájl valamilyen okból nem vírusmentesíthető, akkor törlődik. Ebben az esetben a fájl egy példánya a karanténba kerül. Ha egy fertőzött fájl ugyanarra a helyre kerül, ahol korábban egy ugyanolyan nevű törölt fájl volt, a Karantén csak az utolsó fájl egy példányát menti. Az előző, ugyanolyan nevű fájl nem kerül mentésre.

Levél víruskereső

A Levél víruskereső ellenőrzi a számítógépre érkező és arról elküldött e-mail üzeneteket. Az e-mailek csak akkor válnak elérhetővé a címzett számára, ha nem tartalmaznak veszélyes objektumokat.

Webes víruskereső

A Webes víruskereső észleli és blokkolja a webhelyek parancsfájljainak végrehajtását, amennyiben azok veszélyesek. A Webes víruskereső továbbá felügyel minden webforgalmat, és blokkolja a hozzáférést a veszélyes webhelyekhez.

IM víruskereső

Az IM víruskereső az IM kliensek biztonságos használatáról gondoskodik. A program védi az IM protokollokon keresztül a számítógépre érkező információkat. Az IM víruskereső összetevő biztosítja a különböző azonnali üzenetküldő alkalmazások biztonságos működését.

Alkalmazásfelügyelő

Az Alkalmazásfelügyelő naplózza a rendszer alkalmazásai által végrehajtott műveleteket, és felügyeli az alkalmazások tevékenységét annak alapján, hogy az összetevő melyik csoportba sorolja be az adott alkalmazásokat. Minden egyes alkalmazáscsoportra külön szabálykészlet vonatkozik. Ezek a szabályok az alkalmazások hozzáférését határozzák meg az operációs rendszer különféle erőforrásaihoz.

Alkalmazáskezelő

Az Alkalmazáskezelő lehetővé teszi a számítógépre telepített alkalmazások kezelését.

Webkamera-védelem

A Webkamera-védelem összetevő blokkolja a webkamerához való illetéktelen hozzáférést, és értesíti a felhasználót a hozzáférés blokkolásáról.

Tűzfal

A tűzfal gondoskodik a biztonságáról a helyi hálózatok és az Internet használatakor. Az összetevő két szabálytípussal szűri a hálózati tevékenységeket: alkalmazás-szabályokkal és csomagszabályokkal.

Hálózatfigyelő

A Hálózatfigyelő a hálózati tevékenység valós idejű megfigyelésére kifejlesztett eszköz.

Rendszerfigyelő

A Rendszerfigyelő összetevő visszagörgeti az alkalmazások rosszindulatú vagy más tevékenységei által az operációs rendszerben végrehajtott módosításokat.

Az összetevő véd a rosszindulatú programok ellen, mint a:

Biztonsági rések
Képernyőzárolók
Adatokat titkosító titkosítók
Az adatokat titkosító, vagy a fájlokhoz vagy a rendszerhez való hozzáférést blokkoló és a fájlok vagy az azokhoz való hozzáférés helyreállításért váltságdíjat követelő zsarolóprogramok.
Az összetevő letiltása nem ajánlott.

Behatolásmegelőzési rendszer

A Behatolásmegelőzési rendszer az operációs rendszer indításakor töltődik be, és a bejövő hálózati forgalomban vizsgálja a hálózati támadásokra jellemző tevékenységeket. Ha az alkalmazás a számítógépet támadó tevékenységet észlel, a Kaspersky Total Security blokkolja a támadó számítógép minden hálózati tevékenységét a megtámadott számítógép felé.

Levélszemét-blokkoló

A Levélszemét-blokkoló levélszemetet keresve vizsgálja meg a bejövő e-mail üzeneteket. A levélszemetet tartalmazó üzeneteket speciális fejléccel látja el.

Adathalászat-blokkoló

Az Adathalászat-blokkoló segítségével ellenőrizheti az URL-címeket, hogy megtalálhatók-e az adathalász URL-ek listáján. Ez az összetevő a Webes víruskereső, a Levélszemét-blokkoló és az IM víruskereső integrált eleme.

Reklámcsíkblokkoló

A Reklámcsíkblokkoló blokkolja a webhelyek és alkalmazásfelületek hirdetéseit.

Személyes adatok böngészése

A Személyes adatok böngészése észleli a böngésző által nyomkövetési szolgáltatásoknak küldött kéréseket, és a nyomkövetési szolgáltatásoknak küldött kéréseket, illetve az onnan érkező válaszokat úgy tudja módosítani, hogy az védelmet nyújtson az Ön internetes tevékenységének nyomkövetése ellen.

Biztonságos pénzügyek

A Biztonságos pénzügyek védelmet biztosít bizalmas adatainak az online bankolás és fizetési rendszerek használata közben, és megelőzi a vagyon eltulajdonítását online fizetéskor.

Biztonságos adatbevitel

A Biztonságos adatbevitel a billentyűzetről védelmet nyújt a billentyűzetnaplózók ellen a webhelyeken megadott személyes adatok tekintetében. A Képernyőn megjelenő billentyűzet megakadályozza a hardveres billentyűzeten bevitt adatok elfogását, és megvédi a személyes adatokat a képernyőképeket használó elfogási próbálkozások elől.

Megbízható alkalmazások mód

A Megbízható alkalmazások mód védi a számítógépet az olyan alkalmazások elől, amelyek esetleg nem biztonságosak. Ha a Megbízható alkalmazások mód engedélyezve van, a Kaspersky Total Security csak azon alkalmazások futását engedélyezi, amelyek megbízhatóként vannak azonosítva (például az alkalmazás Kaspersky Security Networkben található információi vagy megbízható digitális aláírás alapján).

Szülői felügyelet

A Szülői felügyelet a gyerekeket és a fiatalokat védi a számítógép használatával és az internet böngészésével összefüggő fenyegetésektől.

A Szülői felügyelet segítségével a felhasználók életkora alapján rugalmas szabályokat állíthat fel a webes erőforrások és az alkalmazások elérésének korlátozására. A Szülői felügyelet ezenkívül lehetővé teszi a felügyelt felhasználók tevékenységeire vonatkozó statisztikai jelentések megtekintését.

My Kaspersky

Ha egy számítógépen telepítve van a Kaspersky Total Security, akkor annak védelmét a My Kaspersky portálról távolról is kezelni lehet.

Biztonsági mentés és visszaállítás

A biztonsági mentés és visszaállítás funkció arra szolgál, hogy hardverhibák esetén megvédje az adatokat az elvesztéstől. A Kaspersky Total Security ütemezett biztonsági mentést cserélhető meghajtókra, valamint hálózati és online tárterületre képes készíteni. A fájlok másolhatók kategória szerint, és megadható az egy-egy fájlból tárolni kívánt verziók száma.

Adattitkosítás

Az adattitkosítás a bizalmas adatok illetéktelen hozzáférés elleni védelmére szolgál. Az adattár feloldása és tartalmának megtekintése csak a jelszó megadása után lehetséges.

Biztonságos kapcsolat

A Kaspersky Total Security védi adatait a nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz való kapcsolódás során.

 

Újdonságok:

A Kaspersky Total Security az alábbi új funkciókkal rendelkezik:

Az Eszközök ablakon fejlesztéseket végeztünk. A kategorizált alkalmazásfunkciók segítenek a specifikus funkciók megtalálásában.
Fejlesztettünk a Számítógép-tisztító összetevőn.
Mostantól kezdve panaszt tehet a nem megfelelően működő alkalmazásokra.
Mostantól rákereshet böngészőkiterjesztésekre, és eltávolíthatja azokat.
Fejlesztettünk az Alkalmazáskezelő összetevőn:
Az összetevő az alkalmazások és böngészőkiterjesztések keresésének ütemezési beállításával bővült.
Mostantól lehetséges az alkalmazások elemzésből történő, az objektumkategóriákon alapuló kizárása.
A kihagyott alkalmazások listáját egy másik ablakra helyeztük át.
Fejlesztettünk a Szoftverfrissítő összetevőn:
Mostantól lehetséges az alkalmazásfrissítések keresésének ütemezett futtatása.
A kihagyott alkalmazások listáját egy másik ablakra helyeztük át.
Fejlesztettünk a Biztonságos pénzügyek összetevő kezelésén:
Mostantól egy adott oldal Védett böngészőben történő megnyitása az értesítési területen vagy a tálcán található alkalmazásikonra kattintva is lehetséges.
Fejlesztettünk a visszajelzési űrlapokon, amelyek segítségével értékelheti az összetevők teljesítményét, és jelentheti azt a terméktámogatási részlegnek.
Hozzáadtunk az alkalmazáshoz egy értesítést, amely jelzi, hogy számítógépe támogatja-e a hardvervirtualizációt. A hardvervirtualizáció állapota szintén megjelenik az összetevő-beállítások ablakban.
Fejlesztettünk a Szülői felügyelet összetevőn:
Az időzóna változásával a számítógép, az internet és az alkalmazások használati ideje lenullázódik.
A hasonló alkalmazások (például különböző forgalmazók böngészői) vezérlése mostantól egy alkalmazásként történik.
Fejlesztettünk a Reklámcsíkblokkoló működésén. Új reklámcsíkblokkoló szűrőket adtunk az összetevőhöz. Segítségükkel megadhatja, hogy konkrétan milyen reklámcsíkokat kíván blokkolni.
Fejlesztettünk az értesítések megjelenítésén. Az alkalmazás teljesítménye szempontjából nem létfontosságú értesítések nem jelennek meg, miközben irodai alkalmazásokat használ, egy alkalmazást teljes képernyős módban futtat, videót néz vagy videóhívást folytat.
Fejlesztettünk az Ajánlott beállítások ablakon. A beállítások a Rosszindulatú eszközök, reklámprogramok, autotárcsázók és gyanús csomagolók törlése, és az Egyéb szoftverek észlelése, amellyel a bűnözők károsíthatják a számítógépét vagy személyes adatait jelölőnégyzetekkel bővültek.
Mostantól lehetséges a parancsfájlok vizsgálata az Antimalware Scan Interface (AMSI) segítségével. Az AMSI egy szabványos Microsoft interfész, amely lehetővé teszi parancsfájlok és egyéb objektumok vizsgálatát a Kaspersky Total Security segítségével. Az összetevő csak a fenyegetések észlelését és az azokról történő értesítést képes végrehajtani, de azok kezelését nem tudja elvégezni. Az összetevő a Microsoft Windows 10 vagy újabb operációs rendszereken érhető el.
Javítottuk a titkosított kapcsolatok vizsgálatát. Mostantól különböző műveleteket rendelhet olyan oldalakhoz, amelyeknél vizsgálati hibák léptek fel, és ezen oldalakat hozzáadhatja a kizárásokhoz.
A továbbiakban lehetősége van letiltani a kiterjesztett ellenőrzésű (EV) tanúsítványok visszafejtését.

 

Általános rendszerkövetelmények:

Általános követelmények
1150 MB szabad lemezterület
Processzor SSE2 támogatással
Internetkapcsolat (telepítés és aktiválás, a Kaspersky Secure Network-ben való részvétel, valamint az adatbázis- és programmodul-frissítések)
Microsoft Internet Explorer 8.0 vagy újabb
A My Kaspersky portál eléréséhez javasoljuk a Microsoft Internet Explorer 9.0 vagy újabb verzióját.
Bannerellenes funkciók korlátozásokkal (javasoljuk a Microsoft Internet Explorer 9.0 vagy újabb verzióját).
Microsoft Windows Installer 3.0 vagy újabb
Microsoft .Net Framework 4 vagy újabb
A webkamera hozzáférési védelmi funkciója csak kompatibilis webkamerákkal használható.
Az operációs rendszerekre vonatkozó követelmények
Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 vagy újabb), Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 és újabb), Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 vagy újabb), Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 és újabb) szolgáltatáshoz  t , Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 és újabb), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 Pro, Microsoft Windows 8 Enterprise, Microsoft Windows 8.1 (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 8.1 Pro (Windows 8.1 frissítés), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Windows 8.1 frissítés), Microsoft Windows 10 Home (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4), Microsoft Windows 10 Enterprise (TH1, TH2, RS1, RS2, RS3, RS4), Microsoft Windows 10 Pro (TH1, TH2 , RS1, RS2, RS3, RS4):

1 GHz-es processzor vagy gyorsabb
1 GB szabad RAM 32 bites operációs rendszerekhez és 2 GB szabad RAM 64 bites operációs rendszerekhez.
Az alapszűrőmotort engedélyezni kell az operációs rendszerben a webes víruskereső, az IM víruskereső, a bannerek elleni védelem és a biztonságos pénz megfelelő működéséhez.

Támogatott böngészők
A Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0
Microsoft Internet Explorer kezdőképernyőjének 8 - 11 verziója nem támogatott.
Microsoft Edge (minden verzió)
Mozilla Firefox 52.x - 59.x
Mozilla Firefox ESR 52.x
Google Chrome 48.x - 64.x
A Kaspersky Total Security támogatja a Google Chrome és a Mozilla Firefox 32 bites és 64 bites operációs rendszereket.

A tablettákra vonatkozó követelmények
Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
Intel Celeron processzor 1,66 GHz-es vagy gyorsabb
1000 MB szabad RAM
A netbookokra vonatkozó követelmények
Az Intel Atom processzor 1600 MHz-es vagy gyorsabb
1024 MB szabad RAM
10,1 hüvelykes kijelző 1024x600 képernyő felbontással
Intel GMA 950 vagy újabb

 

Telepítés:


1. Töröld a régebbi, vagy más verziót ill. virusírtót.
-vagy a Vezérlőpult/Programok és szolgáltatásoknál (minden adatot, beállítást törölj)
-vagy ha Kaspersky, letöltöd a Kaspersky Eltávolítót:
Please login or register to see this link.
2. Indítsd el a "kts19.0.0.1088 en.exe" vagy a "kts19.0.0.1088 hu.exe" fájlt,
  a kívánt telepítési nyelvnek megfelelően.
3. ha kell, regisztráld próbaverzióra:
  KTS 2019:
YQG37-CW4MK-HGJBZ-FG9CH

 

Aktiválás visszaállítása (reset):

1-2 próbanap van hátra, akkor nullázod (reseteled) a számlálóját, és aktiválod újra 30 napra.
Ezt végtelenszer csinálhatod, 1 perc alatt megvan.
A rezeter csak törli a bejegyzést, hogy hány napot ment a program a gépen.

1. Nyisd meg a Kaspersky-t az asztalon lévő ikonnal, vagy a tálca jobb oldalán a dátum és idő melletti felnyitható résznél (értesítési terület) található ikonnal (ott ahol az torrentelőd ikonja is van).
2. Menj az alkalmazás bal alsó sarkában lévő beállítás ikonra (fogaskerék) és kattint rá.
3. A megnyíló beállítások részben bal oldalon van egy menü, ahol több választható rész van. Általános, Védelem, Teljesítmény, Vizsgálat, További. Itt a további részbe kell menned.
4. A "További" menüponton belül az "Önvédelem"-re kell rákattintani, itt ki kell venni a pipát az "Önvédelem engedélyezése" részből.
5. Lépjünk ki a Kaspersky-ből, mégpedig úgy, hogy a tálca jobb alsó részében a felnyíló értesítési területen belül található Kaspersky ikonra kattintsunk jobb egérgombbal, majd kilépés.
6. Jobb egérgombbal kattintsunk a "KRT CLUB 2.1.2.69hu / KRT_CLUB_2.1.2.69.exe "-re és futtasuk rendszergazdaként. Ha jól csináltad, akkor középen az Állapot résznél zöldel van írva, hogy "nem fut". Ekkor kattints a visszaállításra.
7. Ha a visszaállítás megtörtént, akkor az alkalmazás elindul és kéri a regisztrációt, ekkor újra aktiváljuk próbaverzióként:
   KTS 2019:
YQG37-CW4MK-HGJBZ-FG9CH
Kész.

 

Kaspersky próbaverziós értesítések érvénytelenítése:
- ha zavar hogy állandóan jelzi, hogy vedd meg, mert csak próbaverziód van, akkor érvényteleníted , nem szólongat többet.

1. Nyisd meg a Kaspersky-t az asztalon lévő ikonnal, vagy a tálca jobb oldalán a dátum és idő melletti felnyitható résznél található ikonnal (ott ahol az utorrent ikonja is van).
2. Menj az alkalmazás bal alsó sarkában lévő beállítás ikonra (fogaskerék) és kattint rá.
3. A megnyíló beállítások részben bal oldalon van egy menü, ahol 5 választható rész van. Általános, Védelem, Teljesítmény, Vizsgálat, További. Itt a további részbe kell menned.
4. A "További" menüponton belül az "Önvédelem"-re kell rákattintani, itt ki kell venni a pipát az "Önvédelem engedélyezése" részből.
5. Lépjünk ki a Kaspersky-ből, mégpedig úgy, hogy a tálca jobb alsó részében a felnyíló értesítési területen belül található Kaspersky ikonra kattintsunk jobb egérgombbal, majd kilépés.
6. Nyisd meg a "Block_license_check.cmd" fájt (jobbklikk, rendszergazdaként).
7. Indítsd el a Kaspersky-t és engedélyezd az önvédelmet, melyet lehet majd a beállításoknál (úgy mint ahogy ki lett kapcsolva, csak éppen fordítva) és az értesítéseknél is, ugyanis figyelmeztetni fog arra, hogy az önvédelem ki van kapcsolva.
Kész.

 

Link:

Please login or register to see this code.

Link frissítve: 2019.05.28

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.