vjeti 1,055 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Október 23, 2019 Please login or register to see this code. Eredeti release! Leírás: Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat. Ezek a dalok azok, melyeket minden Koncz Zsuzsa-koncerten „kötelező” elénekelni, mert ismét hallani akarjuk őket! Koncz Zsuzsa Így volt szép címmel ezeket a számára és számunkra is legkedvesebb dalokat válogatta össze énekesi pályájának kezdetétől napjainkig. A válogatásalbumon az első, 1966-ban megjelent, Rohan az idő című kislemeztől – mely az énekesnő pályájának kezdetén hatalmas sikert aratott –, egészen a 2016-ban készült album, a Vadvilág egyik legfigyelemreméltóbb daláig, a Sírva vigad a magyar című felvételig 40 dal kapott helyet. Koncz Zsuzsa énekesi pályájához nagyban hozzájárult, hogy a legkiválóbb magyar zenészek-zeneszerzők írtak és írnak ma is számára dalokat, melyek közül a Művésznő mindig a világ dolgaira érzékeny gonddal válogat. Lemezei, előadásai így maradnak mindig lendületesek és aktuálisak. Dallista: CD 1 01. Rohan az idő 02. Keresem a szót 03. Miszter Alkohol 04. Színes ceruzák 05. Valaki kell, hogy szeressen 06. Én nem tudtam azt, kérem 07. Várj, míg sötét lesz 08. Valahol egy lány 09. Micimackó 10. Ne sírj, kedvesem 11. Egy év elmúlt (Szörényi Leventével) 12. Egy lány sétál a domboldalon 13. Jelbeszéd 14. Ha én rózsa volnék 15. Kertész leszek 16. A város 17. Majomország 18. Adjon az Isten 19. Ne vágj ki minden fát 20. Előszó (résztetek) 21. 1964 22. Mama, kérlek CD 2 01. Őszinte bohóc 02. A város fölött 03. Légy óvatos 04. A Kárpáthyék lánya 05. Ha fordul a világ 06. Szabadság, szerelem (Sass Sylviával) 07. Százéves pályaudvar 08. Békét és reménységet 09. Jöjj, kedvesem (Cseh Tamással) 10. Ég és föld között 11. Csodálatos világ (Bódi László Cipővel) 12. Miért hagytuk, hogy így legyen 13. Ki nevet a végén 14. Nekem az ég 15. A szeretet és a dal 16. Így volt szép 17. Tündérország 18. Sírva vigad a magyar Link: Please login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites