vjeti 1,055 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Április 13, 2019 Qulinez - Tutankhamun (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Qulinez - Tutankhamun (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 8,52 MiB Időtartam : 3 perc 43 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 3 perc 43 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 8,52 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. R3hab x Skytech - Starflight (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\R3hab x Skytech - Starflight (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 8,36 MiB Időtartam : 3 perc 37 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Album : Starflight (Extended Version) Sáv : Starflight (Extended Version) Sáv/Helyzet : 1 Előadó : Skytech, R3hab Kiadó : CYB3RPVNK Műfaj : Big Room Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.97 Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpeg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Időtartam : 3 perc 38 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 8,31 MiB (99%) Kódoló könyvtár : LAME3.97 Kódoló könyvtár beállításai : -m s -V 4 -q 3 -lowpass 20.5 Link: Please login or register to see this code. Raiden ft. Bright Lights - Heart Of Steel (Festival Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Raiden ft. Bright Lights - Heart Of Steel (Festival Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,74 MiB Időtartam : 3 perc 41 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Album : Protocol Recordings Sáv : Heart Of Steel (Festival Mix) Sáv/Helyzet : 1 Sáv/ : 2 Előadó : Raiden ft. Bright Lights Műfaj : Progressive House Rögzítés dátuma : 2018 Borító : Yes Borító MIME : image/JPG Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Időtartam : 3 perc 41 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 8,44 MiB (87%) Link: Please login or register to see this code. Reggio & Sansixto — Invasion (Original Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Reggio & Sansixto — Invasion (Original Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,29 MiB Időtartam : 3 perc 54 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Album/Előadó : Reggio & Sansixto Rész/Helyzet : 1 Sáv : Invasion (Original Mix) Sáv/Helyzet : 1 Előadó : Reggio & Sansixto Műfaj : Electronic Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAMEĐ Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpeg Dalszöveg : Speeeedy EDM Blog Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Időtartam : 3 perc 54 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 8,94 MiB (96%) Kódoló könyvtár : LAMEĐ Link: Please login or register to see this code. Regi feat. Jake Reese - Ellie (Nils Van Zandt Remix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Regi feat. Jake Reese - Ellie (Nils Van Zandt Remix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 7,51 MiB Időtartam : 3 perc 16 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 3 perc 17 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 7,51 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. Row Rocka - Volta (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Row Rocka - Volta (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,52 MiB Időtartam : 4 perc 9 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 4 perc 9 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 9,51 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99 Link: Please login or register to see this code. Rubra - Mamma Mia Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Rubra - Mamma Mia.mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 8,37 MiB Időtartam : 3 perc 39 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Időtartam : 3 perc 39 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 8,37 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. RudeLies - Old Fashioned (Original Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\RudeLies - Old Fashioned (Original Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,45 MiB Időtartam : 4 perc 7 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Előadó : RudeLies Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.97UUUUUUUUU^é” Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 4 perc 7 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 9,45 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.97UUUUUUUUU^é” Link: Please login or register to see this code. Sem Vox - Sweetness (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Sem Vox - Sweetness (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 7,30 MiB Időtartam : 3 perc 6 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.99r Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Időtartam : 3 perc 7 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 7,13 MiB (98%) Kódoló könyvtár : LAME3.99r Kódoló könyvtár beállításai : -m s -V 4 -q 2 -lowpass 20.5 Link: Please login or register to see this code. Sheco & LUM1NA - The Tribe (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Sheco & LUM1NA - The Tribe (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 10,1 MiB Időtartam : 4 perc 24 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99. Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 4 perc 24 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 10,1 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99. Link: Please login or register to see this code. Sick Individuals feat. Jason Walker - Writing On The Wall (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Sick Individuals feat. Jason Walker - Writing On The Wall (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 11,7 MiB Időtartam : 5 perc 1 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Album : Writing On The Wall Sáv : Writing On The Wall (Extended Mix) Sáv/Helyzet : 1 Előadó : Sick Individuals feat. Jason Walker Kiadó : Proximity Műfaj : Big Room Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpeg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 5 perc 2 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 11,5 MiB (99%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. Sick Individuals x Jewelz & Sparks - Reaction (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Sick Individuals x Jewelz & Sparks - Reaction (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,23 MiB Időtartam : 4 perc 1 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Időtartam : 4 perc 2 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 9,23 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. Skrezz-Aurora (Original Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Skrezz-Aurora (Original Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 12,1 MiB Időtartam : 4 perc 56 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Sáv : Aurora (Original Mix) Előadó : Skrezz Műfaj : Progressive House Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.98r Borító : Yes Borító MIME : image/jpeg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 4 perc 56 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 11,3 MiB (94%) Kódoló könyvtár : LAME3.98r Kódoló könyvtár beállításai : -m j -V 4 -q 3 -lowpass 20.5 Link: Please login or register to see this code. SƠN x Martyn feat. Max Landry - Past Life (Extended Mix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\SƠN x Martyn feat. Max Landry - Past Life (Extended Mix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 13,5 MiB Időtartam : 5 perc 39 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódoló könyvtár : Lavf57.71.100 Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpeg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Időtartam : 5 perc 39 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 12,9 MiB (96%) Link: Please login or register to see this code. Starlyte SON & CHRSTN - More (feat. Philip Matta) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Starlyte SON & CHRSTN - More (feat. Philip Matta).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 9,53 MiB Időtartam : 3 perc 24 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Album : More Sáv : More (feat. Philip Matta) Előadó : Starlyte, SON & CHRSTN Kódolta : LAME in FL Studio 12 Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 BPM : 128 Borító : Yes Borító típusa : Cover (front) Borító MIME : image/jpeg Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 3 perc 24 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 7,80 MiB (82%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Link: Please login or register to see this code. Stonebank feat. Dylan Dunlap - Back To Start (Warren Remix) Általános Teljes név : E:\Feltölteni\Feltölteni\Big room\Stonebank feat. Dylan Dunlap - Back To Start (Warren Remix).mp3 Formátum : MPEG Audio Fájlméret : 11,2 MiB Időtartam : 4 perc 53 mp Teljes adatsebesség : állandó Teljes adatsebesség : 320 kb/s Kódolta : LAME in FL Studio 11 Rögzítés dátuma : 2018 Kódoló könyvtár : LAME3.98.4 BPM : 128 Hang Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 4 perc 54 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 320 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Adatfolyam mérete : 11,2 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.98.4 Link: Please login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites