vjeti 1,055 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 14, 2019 Please login or register to see this code. Előadó: ZártosztályAlbum címe: Őrült érzésMegjelenés éve: 2018 Menü: van Felirat: nincs Hangsáv: magyar 2.0 Extra: nincs Csillag Endre: Csillagok és Gyémántok CD-vel is megrendelhető! Az első hét EDDA lemez legjobb dalai és egykori muzsikusai (Barta Alfonz, Csapó György, Csillag Endre, Darázs István, Fortuna László, Hirleman Bertalan, Mirkovics Gábor, Róna György, Zselencz László) kiegészülve Sipos Péterrel és Lázár Zsigmonddal. Tracklist: 1 Éhes asszony 2 Megfulladok 3 Velem kiáltsatok 4 Éjjel érkezem 5 Változó idők 6 Gyere őrült 7 Veled vagyok 8 Így akarom 9 Dobszóló 10 A kör 11 Ünnep 12 A torony 13 Kínoz egy ének 14 Álom 15 Érzés 16 Elhagyom a várost 17 Óh, azok az éjszakák 18 álmodtam egy világot 19 A hűtlen 20 A keselyű 21 Egek felé kiáltottam 22 Minden sarkon álltam már 23 Kölyköd voltam Először a Total Commander-rel csinálj fájlegyesítést!!! (Fájl/Fájlegyesítés) Link: Please login or register to see this code. Friss Link: 2019.06.04. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites
lord56 2 Hozzászólás jelentése Elküldve: Január 14, 2019 Köszi! "Már megy Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites
sacs 0 Hozzászólás jelentése Elküldve: Június 2, 2019 Sajnos már nem érhető el. Feltöltenéd újra? Köszönet a munkádért! Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites
vjeti 1,055 Hozzászólás jelentése Elküldve: Június 4, 2019 Link Frissítve! Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites