Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SZIGO

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry-CODEX

Ajánlott bejegyzések

SZIGO

2971217-20181111-5jcAoI.jpg

Leisure Suit Larry Wet Dreams Dont Dry-CODEX

Hé hölgyek, üzletben jövök vissza! Az új kalandom, Leisure Suit Larry– Wet Dreams nem Dry, vesz engem – bármi az út vagy csavarodik sors – a 80-as évek végétől közvetlenül a 21. század és hűha, hogyan a világ változott! Amíg a nézetem a világ és nők útról behátrálnak az 1980-as évek keményebben modern valósággal ütköznek össze annak a melleinél, hogy egy édeskésen kazalba rakott szőke egy strand mentén kocog, én minden vagyok, amit beállítottak hogy keltezze az utamat a modern világon keresztül!
Egy pontban & kalandra kattint kiáltanék tipikus a műfajért kölcsönösen tapasztaljuk, hogy hogyan vágok ki fejet-több mint-Faithszel szeretetben sarkaz, az melegje van--ügetés segéd a főnöknek Prune-nál, egy technikai vállalkozásnál, világszerte sikeres. Mióta ráadásul randevúzni manapság digitálisan kész, annak az első dolognak, amit nekem cselekednem kell, működnie kell a pontszámaimon Timbernél, az teljesen menő, nem tud-kap-bárhol-kívül-ez randevúzó app hol randevúzok nők, kielégíti a szükségeiket, és eszerint felvesz pontokat a Timber profilomért. És amikor közben kapok egy lehetőséget, mindig röviden újonnan átvizsgálok néhányat bikini képek Instacrap– a 21. század gnarly smill!

Telepítés:
1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.
2. Telepítsd a játékot. 
3. Másold az ISO-ban található CODEX mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.
4. Játssz

2971218-20181111-SSsZwX.jpg
2971219-20181111-WygQxQ.jpg
2971220-20181111-aSOgpY.jpg
2971221-20181111-cl8Iel.jpg

Rendszerkövetelmények:

Minimális:

Processzor: 2.33 GHz vagy a gyorsabb x86-compatible processzor, vagy Intel Atom 1.6 GHz vagy a gyorsabb processzor netbookosztály-eszközökért
Memória: 2 GB Ram
Grafika: DirectX 9.0c-compatible grafikus kártya 256-tal, amit MB VRAM és PixelShader 3.0 támogatnak
HDD: 4 GB elérhető tár

Please login or register to see this code.

Hozzászólás megosztása

Link a hozzászóláshoz

• Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.