Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SZIGO

Hollow-PLAZA

Ajánlott bejegyzések

SZIGO

2702674-20171125-5b1ZPs.jpg

Hollow-PLAZA

Soha nem törődtem ezzel a ship…I just…wanteddel hogy találjam meg magamat. Én. Az agyamban valami mély – mélység enyém nagyon lélek – karmolt nálam miközben küzdött, hogy megértsen mindent. De a szomorú igazság az ez soha tudna. Én soha tudna. Még mindig nem tudok emlékezni, hogy én ki vagyok.
Szia, leendő repülőgép legénység! Szívesen látott Shakhter-Onénak, az első űrbányászhajónak, hogy tudjon meg erőforrásokat a bolygó légköréből, Jupiter! Shakhter-One nyújtja az ellátások tömegmennyiségeit egy erőforrásba-kiéhezett Föld. Shakhter-Onénak köszönhetően nekünk már nem kell a széntől vagy az olajtól függenünk! Megnyugszik nem árult csináló Shakhter-Onén az új otthonod?
Ráadásul nem tudom, hogy ez történt-e azelőtt. Én itt sokatmondó ez ugyanaz, pontos történet. …Surely nem. Emlékeznék that… Rightra?
Shakhter-One ajánl egy friss kezdést a csillagok között! Shakhter-Onén mindenki fontos! Mindenkit alkalmaznak! Minden gyereknek van egy egyenlő kezdése! Mi magabiztosak vagyunk látni fogod, hogy Shakhter-One a tökéletes hely hogy kezdje el a családod jövőjét!
Az az egyetlen dolog, amiben igazán biztos tudok lenni, az az állandó, átjáró érzés, ami nekem mélyen belül van. Én üres vagyok. Én üres vagyok.
Hollow-ban, benned a pilóták közül az egyik, aki értékes forrásrakományt szállít a bányászhajóról, Shakhter-One lent Földre. Egy napon felébredsz egy vészhelyzeti kapszulában, ami sodródik a létesítmény közelében. Nem emlékszel, hogy te ki vagy, vagy az, hogy hogyan szabadultál ki, there… minden, amire tudsz emlékezni, egy robotpilóta, ami kapszuladokkért köt ki kódot, NR 6.
Az legrosszabbul a gonoszság az, ami jobban ismer minket, mint ismerjük magunkat.
Az legrosszabbul rémálom az, amit elviseltek a múltunkban, érzelem, félelem, és fájdalom.

Telepítés:
1. Írd ki lemezre vagy mountold be az ISO fájlt egy virtuális meghajtóba.
2. Telepítsd a játékot. 
3. Másold az ISO-ban található PLAZA mappa tartalmát a telepítési könyvtárba.
4. Játssz

2702675-20171125-EhBfbL.jpg
2702676-20171125-oFLJWM.jpg
2702677-20171125-A7SQ91.jpg
2702678-20171125-EtzwZq.jpg

Rendszerkövetelmények:

Minimális:

Processzor: Intel Core i 5-4440 (vagy megfelelő)
Memória: 6 GB Ram
Grafika: GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7850
DirectX: verzió 11
HDD: 6 GB elérhető tár

Ajánlott:

Processzor: Intel Core i 5-4440 (vagy megfelelő)
Memória: 8 GB Ram
Grafika: DirectX 11, SM 4.0, 2 GB
DirectX: verzió 11
HDD: 6 GB elérhető tár

Please login or register to see this code.

Hozzászólás megosztása

Link a hozzászóláshoz

• Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.