óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: November 14, 2017 Totem (Totem) WEBRip Szinkronizált,amerikai horror thriller misztika, 2017 (16) Rendező: Marcel Sarmiento Forgatókönyvíró: Marcel Sarmiento, Evan Dickson Zene: Joseph Bauer Operatőr: Harry Lipnick Vágó: Phillip Blackford Szereplők: Kerris Dorsey (Kellie) James Tupper (James) Ahna O'Reilly (Robin) Jocelyn Ayanna (Joan Lang) Aja Bair (excessively ) Allison Caetano (Lexy) Evan Dickson (Track Coach) Braeden Lemasters (Todd) Lia McHugh (Abby) Lawrence Pressman (Bernard) Felesége halála után az apa össze akar költözni az új barátnőjével és a két lányával. Mindkét lánynak nehézségei vannak a változás miatt,de a dolgok akkor válnak igazán rémisztővé, amikor egy nyaklánc különös események sorát idézi elő. Kiderül, hogy a lányok anyjuk a halála előtt valami rejtélyes dologtól szenvedett. Az egyik lány ráakad egy könyvre a totemekről,a fizikai tárgyakról, amik összekötik a spirituális és valós világot, és a nyaklánc révén megpróbálják befolyásolni az életüket. Totem.2017.HUN.WEBRiP.XviD-GianniVideó információk: Méret: 1,22 GB Hossz: 1:30:18 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 720 x 400 pixel Bitráta: 1 542 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 16/9 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 384 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz LETÖLTÉS Please login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites