Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zsola400

Farkastotem - Le dernier loup / Wolf totem (2015) DVDRip.x264.HuN

Ajánlott bejegyzések

zsola400
Farkastotem (2015)
(Le dernier loup / Wolf totem)

Farkastotem_2015_f.jpg

színes, magyarul beszélő, kínai-francia kalandfilm, 121 perc, 2015

RENDEZŐ: Jean-Jacques Annaud
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Jean-Jacques Annaud, Jiang Rong, Alain Godard, Lu Wei, John Collee
ZENESZERZŐ: James Horner
OPERATŐR: Jean-Marie Dreujou
PRODUCER: William Kong, Xavier Castano, Alan Wang, Jianshai Xu, Duojia Zhao
VÁGÓ: Reynald Bertrand

Szereplők:
Chen Zhen: Shaofeng Feng
Yang Ke: Shawn Dou
Gasma (as Ankhnyam Rachaa): Ankhnyam Ragchaa
Bao Shunghi: Yin Zhusheng
Bilig (as Basen Zhabu): Ba Sen Zha Bu
Batu: Baoyingexige

Tartalom:
1967. Csen-zent a fiatal Pekingi egyetemistát - több ezer társával együtt - Belső-Mongóliába küldik, hogy írni és olvasni tanítsa a pásztorok egy nomád törzsét. Ám az új környezetben ő az, akinek tanulnia kell, mert a végtelen sztyeppén, ahol az ember a természet erőinek van kiszolgáltatva, új értelmet nyer a közösség, a szabadság és a felelősség fogalma; de leginkább a tiszteleté, amely a természet erői mellett a sztyeppék csúcsragadozóját a farkast illeti meg. A nomádok, és az általuk szent teremtményeknek tartott farkasok között egy különös, összetett, misztikus kötődés alakult ki, amely a ragadozók vadságából, ravaszságából és szépségéből ered. Csen-zen a pásztorok intelmei ellenére, és tudtuk nélkül, magához vesz egy fiatal farkaskölyköt, hogy a farkasok életét, viselkedésüket tanulmányozza, mit sem sejtve arról, hogy tettével nem csak a bölcsek tanácsának, hanem a természetnek a haragját is kihívja maga ellen.
A film csodálatos tájakra kalauzol el és lenyűgöző módon meséli el Jiang Rong azonos című történetét, mely máig a legnagyobb könyvsiker az Ázsiai kontinensen. 

Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link. Please login or register to see this link.  

MAGYAR CIM......: Farkastotem
EREDETI/ANG.CIM.: Le dernier loup/Wolf Totem
MUFAJ...........: Adventure
JATEKIDO........: 1:53:20 (o:p:mp)
MERET...........: 1,36 GiB

VIDEO
VIDEO FORMATUM........: MKV
VIDEO KODEK...........: x264, crf, High@L4.1
VIDEO BITRATA.........: 1 233 Kbps
VIDEO KEPMERET........: 712x300
VIDEO KEPARANY........: 2:37
KEPKOCKASEBESSEG.(FPS): 25.000
FORRAS................: DVD9

AUDIO
AUDIO FORMATUM.......: Ac3
AUDIO BITRATA........: 448 Kbps
MINTAVETELEZES.......: 48.0Khz
CSATORNA(K)..........: 6
NYELV................: Magyar
FORRAS HUN...........: DVD9

Please login or register to see this code.

Hozzászólás megosztása

Link a hozzászóláshoz
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.