óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Augusztus 23, 2016 Farkastotem (Wolf Totem)DVDRip.x264.HunSub.Feliratos,kínai francia kaland, 2015 (12)(hangsáv: kínai)rendező: Jean-Jacques Annaudforgatókönyvíró: Jean-Jacques Annaud, Jiang Rong, Lu Wei, Alain Godard, John Colleezeneszerző: James Horneroperatőr: Jean-Marie Dreujouproducer: William Kong, Xavier Castano Alan, Wang Jianshai, Xu Duojia Zhaovágó: Reynald Bertrandszereplők:Shaofeng Feng (Chen Zhen)Shawn Dou (Yang Ke)Ankhnyam Ragchaa (Gasma (as Ankhnyam Rachaa))Yin Zhusheng (Bao Shunghi)Ba Sen Zha Bu (Bilig (as Basen Zhabu))Baoyingexige (Batu)1967. Csen-zent a fiatal Pekingi egyetemistát - több ezer társával együtt - Belső-Mongóliábaküldik, hogy írni és olvasni tanítsa a pásztorok egy nomád törzsét. Ám az új környezetben őaz, akinek tanulnia kell, mert a végtelen sztyeppén, ahol az ember a természet erőinek van kiszolgáltatva, új értelmet nyer a közösség, a szabadság és a felelősség fogalma; de leginkább a tiszteleté,amely a természet erői mellett a sztyeppék csúcsragadozóját a far-kast illeti meg. A nomádok, és az általuk szent teremtményeknek tartott farkasok között egykülönös, összetett, misztikus kötődés alakult ki, amely a ragadozók vadságából,ravaszságábólés szépségéből ered. Csen-zen a pásztorok intelmei ellenére, és tudtuk nélkül, magához veszegy fiatal farkaskölyköt, hogy a farkasok életét,viselkedésüket tanulmányozza, mit sem sejt-ve arról,hogy tettével nem csak a bölcsek tanácsának, hanem a természetnek a haragját is ki-hívja maga ellen. Wolf.Totem.2015.LiMiTED.DVDRip.x264-LPDVideó információk:Méret: 928,59 MBHossz: 2:01:44Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec)Felbontás: 720 x 304 pixelBitráta: 1065 kbpsKépkockák száma/mp: 23.976Oldalarány: 2.35Audió információk:Audiósávok száma: 1Audiosáv #1 adatai:Audiósáv típusa: A_AAC/MPEG4/LC (AAC LC)Csatornák száma: 2Bitráta: Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHzLETÖLTÉSPlease login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites