óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Május 17, 2016 Csúnya gonosz bácsik (Big Bad Wolves)DVDRip.HunSub.Feliratos,izraeli thriller krimi, 2013 (18)rendező: Navot Papushado, Aharon Keshalesforgatókönyvíró: Aharon Keshales, Navot Papushadozeneszerző: Haim Frank Ilfmanoperatőr: Giora Bejachproducer: Leon Edery, Moshe Edery, Tami Leon, Chilik Michaeli, Avraham Pirchivágó: Asaf KormanSzereplők:Lior Ashkenazi (Micki)Rotem Keinan (Dror)Tzahi Grad (Gidi)Menashe Noy (Rami)Dvir Benedek (Tsvika)Kais Nashif (Man on horse)Egy brutális gyilkosságsorozat legutolsó áldozata,egy megerőszakolt és meggyilkolt kislány esete három ember éle-tét is pokollá változtatja: apja bosszúra szomjazó vadállattá változik, az üggyel megbízott rendőrnyomozó a törvé-nyesség határait feszegeti, a ügy első számú gyanúsítottja, egy hittan tanár pedig válogatott kínzásokat kénytelenkiállni… Formátum : AVIFormátum/adatok : Audio Video InterleaveFájlméret : 1,41 GiBIdőtartam : 1 óraTeljes adatsebesség : 1 843 KbpsKódoló könyvtár : VirtualDub build 32842/releaseKépSáv száma : 0Formátum : MPEG-4 VisualFormátum profil : Advanced Simple@L5Formátum beállítások, BVOP : 2Formátum beállítások, QPel : nemFormátum beállítások, GMC : 0 warppointFormátum beállítások, mátrix : Default (H.263)Keverési mód : adatcsomagKódek azonosító : XVIDKódek azonosító/Tipp : XviDIdőtartam : 1 óraAdatsebesség : 1 383 KbpsSzélesség : 720 képpontMagasság : 304 képpontKéparány : 2,35:1Képkockasebesség : 29,970 (30000/1001) fpsColorSpace : YUVChromaSubsampling/String : 4:2:0BitDepth/String : 8 bitSorváltás típusa : folytonosBit/(képpont*képkocka) : 0.211Adatfolyam mérete : 1,06 GiB (75%)Kódoló könyvtár : XviD 64HangSáv száma : 1Formátum : AC-3Formátum/adatok : Audio Coding 3Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)Formátum beállítások, Endianness : BigKódek azonosító : 2000Időtartam : 1 óraAdatsebesség mód : állandóAdatsebesség : 448 KbpsCsatornák száma : 6 csatornaCsatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFEMintavételezési gyakoriság : 48,0 KHzKépkockasebesség : 31,250 fps (1536 spf)Adatfolyam mérete : 352 MiB (24%)Igazítás : igazítottÁtfedés hossza : 33 emp (1,00 képkocka)Átfedés előolvasási hossz : 512 empLETÖLTÉSPlease login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites