óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Május 16, 2016 Risen (Risen)HDRip.HunSub.Feliratos,amerikai akció kaland dráma, 2016 (16)rendező: Kevin Reynoldsforgatókönyvíró: Kevin Reynolds, Paul Aiello, Karen Janszenoperatőr: Lorenzo Senatoreproducer: Patrick Aiello, Mickey Liddell, Pete Shilaimonexecutive producer: José Luis Escolar, Scott Holroydvágó: Steve Mirkovichszereplők:Tom Felton (Lucius)Joseph Fiennes (Clavius)Cliff Curtis (Yeshua)Peter Firth (Pilate)Luis Callejo (Joses)María Botto (Mary Magdalene)Antonio Gil (Joseph of Arimathea)Egy hitetlen római katona új küldetést kap: keresse meg a zsidók keresztre feszített Megváltójának, Jézusnak el-tűnt holttestét. A nyomozás végül eredménnyel zárul - ám nem a mindenki által óhajtott formában sikerül teljesí-tenie a megbízatást. Risen.2016.HDRip.XviD.AC3-EVOFormátum : AVIFormátum/adatok : Audio Video InterleaveFájlméret : 699 MiBIdőtartam : 1 óraTeljes adatsebesség : 1 105 KbpsKódoló könyvtár : VirtualDub build 35491/releaseKépSáv száma : 0Formátum : MPEG-4 VisualFormátum profil : Advanced Simple@L5Formátum beállítások, BVOP : 2Formátum beállítások, QPel : nemFormátum beállítások, GMC : 0 warppointFormátum beállítások, mátrix : Default (H.263)Keverési mód : adatcsomagKódek azonosító : XVIDKódek azonosító/Tipp : XviDIdőtartam : 1 óraAdatsebesség : 968 KbpsSzélesség : 640 képpontMagasság : 272 képpontKéparány : 2,35:1Képkockasebesség : 23,976 fpsColorSpace : YUVChromaSubsampling : 4:2:0BitDepth/String : 8 bitSorváltás típusa : folytonosBit/(képpont*képkocka) : 0.232Adatfolyam mérete : 612 MiB (88%)Kódoló könyvtár : XviD 65HangSáv száma : 1Formátum : MPEG AudioFormátum változat : Version 1Formátum profil : Layer 3Format_Settings_Mode : Joint stereoFormat_Settings_ModeExtension : MS StereoKódek azonosító : 55Kódek azonosító/Tipp : MP3Időtartam : 1 óraAdatsebesség mód : állandóAdatsebesség : 128 KbpsCsatornák száma : 2 csatornaMintavételezési gyakoriság : 48,0 KHzAdatfolyam mérete : 80,9 MiB (12%)Igazítás : osztottÁtfedés hossza : 42 emp (1,00 képkocka)Átfedés előolvasási hossz : 500 empKódoló könyvtár : LAME3.99rKódoló könyvtár beállításai : -m j -V 4 -q 3 -lowpass 17 -b 128LETÖLTÉSPlease login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites