óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Május 14, 2016 Risen (Risen)BDRip.HunSub.Feliratos,amerikai akció kaland dráma, 2016 (16)rendező: Kevin Reynoldsforgatókönyvíró: Kevin Reynolds, Paul Aiello, Karen Janszenoperatőr: Lorenzo Senatoreproducer: Patrick Aiello, Mickey Liddell, Pete Shilaimonexecutive producer: José Luis Escolar, Scott Holroydvágó: Steve Mirkovichszereplők:Tom Felton (Lucius)Joseph Fiennes (Clavius)Cliff Curtis (Yeshua)Peter Firth (Pilate)Luis Callejo (Joses)María Botto (Mary Magdalene)Antonio Gil (Joseph of Arimathea)Egy hitetlen római katona új küldetést kap: keresse meg a zsidók keresztre feszített Megváltójának, Jézusnak el-tűnt holttestét. A nyomozás végül eredménnyel zárul - ám nem a mindenki által óhajtott formában sikerül teljesí-tenie a megbízatást. Risen.2016.BDRip.XviD.Hunsub-eStoneFormátum : AVIFormátum/adatok : Audio Video InterleaveFájlméret : 1,52 GiBIdőtartam : 1 óraTeljes adatsebesség : 2 016 KbpsKódoló szoftver : VirtualDubMod 1.5.10.3 | www.virtualdub-fr.org || (build 2550/release)Kódoló könyvtár : VirtualDubMod build 2550/releaseKépSáv száma : 0Formátum : MPEG-4 VisualFormátum profil : Advanced Simple@L5Formátum beállítások, BVOP : 1Formátum beállítások, QPel : nemFormátum beállítások, GMC : 0 warppointFormátum beállítások, mátrix : Default (MPEG)Kódek azonosító : XVIDKódek azonosító/Tipp : XviDIdőtartam : 1 óraAdatsebesség : 1 559 KbpsSzélesség : 720 képpontMagasság : 304 képpontKéparány : 2,35:1Képkockasebesség : 23,976 fpsColorSpace : YUVChromaSubsampling : 4:2:0BitDepth/String : 8 bitSorváltás típusa : folytonosBit/(képpont*képkocka) : 0.297Adatfolyam mérete : 1,17 GiB (77%)Kódoló könyvtár : XviD 73HangSáv száma : 1Formátum : AC-3Formátum/adatok : Audio Coding 3Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)Formátum beállítások, Endianness : BigKódek azonosító : 2000Időtartam : 1 óraAdatsebesség mód : állandóAdatsebesség : 448 KbpsCsatornák száma : 6 csatornaCsatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFEMintavételezési gyakoriság : 48,0 KHzBitDepth/String : 16 bitAdatfolyam mérete : 345 MiB (22%)Igazítás : osztottÁtfedés hossza : 42 emp (1,00 képkocka)Átfedés előolvasási hossz : 500 empLETÖLTÉSPlease login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites