óriás 408 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Május 14, 2016 Bite HDRip.HunSub.Feliratos,kanadai horror, 2015 (18)Rendező: Chad ArchibaldForgatókönyvíró: Chad ArchibaldZene: Steph CopelandSzereplők:Elma Begovic (Casey)Annette Wozniak (Jill)Jordan Gray (Jared)Lawrene Denkers (Mrs. Kennedy)Denise Yuen (Kirsten)Tianna Nori (Joanne)Caroline Palmer (Hannah)Barry Birnberg (Mr. Markenson)Wendel Brooks (Hazardous Material Officer)Nedy John Cross (Hazardous Material Officer)Miközben épp lánybúcsúját élvezi, Casey-t megharapja egy látszólag ártalmatlan rovar. Nem sokkal azt követően,hogy hazaér, szeretné lefújni a lagzi ,azonban még mielőtt megtehetné, szörnyű átváltozáson megy keresztül, ésúj rovaroknak ad életet. Miután teljesen átalakult rájön, hogy egy harapással mindent megváltoztat. Bite.2015.HDRip.HunSub.XViD-ETRGFormátum : AVIFormátum/adatok : Audio Video InterleaveFájlméret : 699 MiBIdőtartam : 1 óraTeljes adatsebesség : 1 105 KbpsKódoló könyvtár : VirtualDub build 35491/releaseKépSáv száma : 0Formátum : MPEG-4 VisualFormátum profil : Advanced Simple@L5Formátum beállítások, BVOP : 2Formátum beállítások, QPel : nemFormátum beállítások, GMC : 0 warppointFormátum beállítások, mátrix : Default (H.263)Keverési mód : adatcsomagKódek azonosító : XVIDKódek azonosító/Tipp : XviDIdőtartam : 1 óraAdatsebesség : 968 KbpsSzélesség : 640 képpontMagasság : 272 képpontKéparány : 2,35:1Képkockasebesség : 23,976 fpsColorSpace : YUVChromaSubsampling : 4:2:0BitDepth/String : 8 bitSorváltás típusa : folytonosBit/(képpont*képkocka) : 0.232Adatfolyam mérete : 612 MiB (88%)Kódoló könyvtár : XviD 65HangSáv száma : 1Formátum : MPEG AudioFormátum változat : Version 1Formátum profil : Layer 3Format_Settings_Mode : Joint stereoFormat_Settings_ModeExtension : MS StereoKódek azonosító : 55Kódek azonosító/Tipp : MP3Időtartam : 1 óraAdatsebesség mód : állandóAdatsebesség : 128 KbpsCsatornák száma : 2 csatornaMintavételezési gyakoriság : 48,0 KHzAdatfolyam mérete : 80,9 MiB (12%)Igazítás : osztottÁtfedés hossza : 42 emp (1,00 képkocka)Átfedés előolvasási hossz : 500 empKódoló könyvtár : LAME3.99rKódoló könyvtár beállításai : -m j -V 4 -q 3 -lowpass 17 -b 128LETÖLTÉSPlease login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites