Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Filmgru

ESET NOD32 Smart security 8 v8.0.304.4 HUN x86-x64

Ajánlott bejegyzések

Filmgru
1804735-20150405-NTIUNI.png
 
 
 
Az ESET Smart Security programcsomag a NOD32 technológia új generációja, mely tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz. Így nem csupán az internetes kártevők ellen nyújt védelmet, de elhárítja a betörési kísérleteket és kiszűri a levélszemetet is. 
Az ESET Smart Security pontosan ugyanazt a vírus- és kémprogramvédelmet nyújtja, mint az ESET NOD32 Antivirus, azonban tartalmaz személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is. A tűzfal szorosan együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mint ha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust. Ezt egészíti ki a levélszemétszűrő, ami megkönnyíti a kéretlen levelek kezelését, illetve a Netbank- és tranzakcióvédelem funkció, amely az online pénzügyek biztonságáért felel. Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti, ezáltal a program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen.
Az ESET Smart Securityt ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal. Az ESET Smart Security jelenti a megfelelő választást az otthoni felhasználók 99%-a számára.
 
gépigény:
Az ESET Smart Security bármilyen Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP (Service pack 3), és Microsoft Windows Home Server 2003, 2011 rendszeren futtatható. A termék frissítéséhez internetkapcsolat szükséges.
 
 
1804734-20150405-TVxtYF.png
 
 
 
TELEPÍTÉSI LEÍRÁS (nfo) A MAPPÁBAN!!!
 
 
Tesztelve windows 8.1 és windows 10-en!
 
A 9xx verzióval nem teszteltem az aktiválást ezért ha azzal nem működik akkor ne frissítsd a verziót!!
 
 
Víruselemzés a crackre 
 
Please login or register to see this code.
 
Letöltés:

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.

 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.