Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Február 11, 2016 Feliratos (csatolva) Sci-Fi IMDB pont : 5,5/10 Rendező: Marc Furmie Szereplők: David Chamberlain - Jai Koutrae Annabelle Chamberlain - Kendra Appleton Zach - Todd Lasance Agent Stipe - Bren Foster Ned Wilcox - Brendan Clearkin tartalom: A Terminus című ausztrál alkotásban egy majdnem végzetes balesetet követően David Chamberlain (Jai Koutrae) egy soha nem látott, hihetetlen felfedezést tesz, ami nem csak a családja, de az egész emberiség további sorsát meghatározhatja. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 1,49 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 2 281 Kbps Film : Terminus.2015.WEB-DL.XviD.AC3-FGT Kódoló könyvtár : VirtualDub build 35491/release Megjegyzés : Terminus.2015.WEB-DL.XviD.AC3-FGT Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : nem Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263) Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 887 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 304 képpont Képarány : 2,40:1 Képkockasebesség : 24,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.359 Adatfolyam mérete : 1,23 GiB (83%) Kódoló könyvtár : Lavc56.13.100 Hang Sáv száma : 1 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : 2000 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 384 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 31,250 fps (1536 spf) Adatfolyam mérete : 257 MiB (17%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 42 emp (1,00 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 512 emp Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites