Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 12, 2016 feliratos Dráma, Romantikus, Vígjáték Rendező: Louise Wadley Szereplők: Mandahla Rose, Brett Rogers, Tartalom: A Mindent E.-ről egy road movie, komédia, és szerelmi történet egyszerre. E. a egy gyönyörű, fiatal, arab lány, akinek, úgy tűnik, mindene megvan. Sidney elsőszámú éjszakai klubjában ő a sztár DJ, saját otthona van, amelyet meleg haverjával, Matt-tel oszt meg, és bármelyik nő az övé lehet. De a látszat csal, valami mégis hiányzik. Amikor „névleges férjével”, Matt-tel, belebotlanak egy rakás pénzbe, kénytelenek olajra lépni. E. egyszer csak észreveszi, hogy szinte minden hidat felégetett maga mögött, és nincs hová mennie, legfeljebb az ausztrál vadonba és Trish, egykori csalfa exe karjaiba. E.-nek meg kell tanulnia szembenéznie múltjával: családjának megadni az esélyt, hogy elfogadják azt, aki ő valójában, és bátorságot meríteni ahhoz, hogy beteljesíthesse az álmait. Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 753 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 089 Kbps Film : All.About.E.2015.720p.WEB-DL.750MB.MkvCage Kódolás dátuma : UTC 2016-01-05 03:02:30 Kódoló szoftver : mkvmerge v7.9.0 ('Birds') 32bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 023 Kbps Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 720 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.046 Adatfolyam mérete : 707 MiB (94%) Kódoló könyvtár : x264 core 146 r2538 121396c Default : igen Forced : nem Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : HE-AAC / LC Kódek azonosító : A_AAC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 64,0 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz / 24,0 KHz Képkockasebesség : 23,438 fps (1024 spf) Videó késleltetés : 31emp Adatfolyam mérete : 44,3 MiB (6%) Nyelv : angol Default : igen Forced : nem Szöveg Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 40 bps Count of elements : 997 Adatfolyam mérete : 28,5 KiB (0%) Nyelv : angol Default : igen Forced : nem Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites