Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 8, 2016 feliratos misztikum, akció, dráma Rendező: Jamie Bradshaw, Aleksandr Dulerayn Szereplők: Leelee Sobieski - Abby Gibbons Ed Stoppard - Misha Galkin Jeffrey Tambor - Bob Gibbons Max von Sydow - Marketing Guru tartalom: A filmben egy szürreális, disztópikus társadalmat láthatunk, ahol a vállalatok a marketinggel irányítják a kedvetlen, passzív társadalmat és függővé teszik az egyéneket egyes termékek iránt. Ám egy fickó elhatározza, hogy felveszi a kesztyűt a cégekkel szemben, megpróbálja leleplezni a globális összeesküvést. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 699 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 918 Kbps Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Advanced Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : 2 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (MPEG) Keverési mód : adatcsomag Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 778 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 272 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebesség : 23,976 (23976/1000) fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.186 Adatfolyam mérete : 592 MiB (85%) Kódoló könyvtár : XviD 64 Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 97,0 MiB (14%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 24 emp (0,58 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 144 emp Kódoló könyvtár : LAME3.90. Kódoló könyvtár beállításai : -m j -V 4 -q 2 -lowpass 17.6 --abr 128 Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites