Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 8, 2016 színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 99 perc, 2002 (12) Rendező: John Schultz Szereplők: Bow Wow, Morris Chestnut, Jonathan Lipnicki, Brenda Song, Jesse Plemons Leírás A 14 éves Calvin (Bow Wow) szülei halála óta árvaházban él. Jól tudja, hogy az olyan korú gyerekekért, mint ő, nem kapkodnak a nevelőszülők. A kosárpályán jól érezné magát, csakhogy míg az örökbefogadáshoz túl nagy, a kosárlabdához még túl kicsi, és a nagyobbak mellett alig jut a bogyóhoz. Aztán egy nap csoda történik. Calvin talál egy pár tornacipőt, benne titokzatos monogrammal: M. J. Felpróbálja a csukát, és attól kezdve nincs ellenfele a pályán. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 693 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 009 Kbps Kódoló szoftver : Nandub v1.0rc2 Kódoló könyvtár : Nandub build 1853/release Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Kódek azonosító : DIV3 Kódek azonosító/Tipp : DivX 3 Low Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 869 Kbps Szélesség : 512 képpont Magasság : 288 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Bit/(képpont*képkocka) : 0.236 Adatfolyam mérete : 596 MiB (86%) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 87,8 MiB (13%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 26 emp (0,65 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 496 emp Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites