Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 6, 2016 FELIRATOS Dráma, Horror, Vígjáték Rendező: Jason Krawczyk Szereplők: Henry Rollins, Booboo Stewart, Jordan Todosey tartalom: A He Never Died című film főhőse Jack, a társadalom peremére szorult férfi, aki habozás és félelem nélkül ugrik bele véresen durva és gyilkosságokkal teli akciókba. A férfi ugyanis öröklétű – még a fejébe repített golyó sem iktatja ki. Akkor változik át élete igazán vérvörössé, amikor lányát elrabolják. Jack bosszúhadjáratot indít nem csupán az emberrablók, hanem a Teremtő ellen is… Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 1,34 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 976 Kbps Film : He.Never.Died.2015.WEB-DL.XviD.MP3-FGT Kódoló könyvtár : VirtualDub build 35491/release Megjegyzés : He.Never.Died.2015.WEB-DL.XviD.MP3-FGT Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : nem Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263) Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 771 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 304 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebesség : 23,976 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.338 Adatfolyam mérete : 1,20 GiB (90%) Kódoló könyvtár : Lavc57.16.101 Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 134 MiB (10%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 24 emp (0,58 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 504 emp Kódoló könyvtár : LAME3.99.5ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites