Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 6, 2016 színes,magyarul beszélő angol katasztrófa film, 98 perc, 2007 (12) Rendező: Keith Boak Szereplők: Cristian Solimeno (Neil Gant) James Wilby (Josh Hayden) James Cosmo (Brenden Kelly) Teo-Wa Vuong (Ly Tam) Kirsty Mitchell (Marcie) Leírás Egy üstökös csapódik be váratlanul Írország területére, ahol hatalmas károk keletkeznek, miközben kitör a pánik, és emberek tömegei kénytelenek elhagyni az otthonukat. Ám eközben kiderül, hogy az Egyesült Államokat még nagyobb természeti katasztrófa fenyegeti, ugyanis szintén egy üstökös közeledik az ország felé, amelynek hatására akár 900 millió embert is evakuálnia kell a kormánynak. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 793 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 139 Kbps Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Advanced Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : 2 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (MPEG) Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 938 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.163 Adatfolyam mérete : 653 MiB (82%) Kódoló könyvtár : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Source_Duration/String : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 192 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 134 MiB (17%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 40 emp (1,00 képkocka) Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites