Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 4, 2016 Színes magyarul beszélő amerikai vígjáték (2015) Rendező: Jason Mann Szereplők: Ed Weeks, Tom Bell, Bridget Regan, Scottie Thompson, Bruce Davison Tartalom: A felső tízezer című vígjátékban William, a kedélyes angol úriember éppen közelgő esküvőjét készül megünnepelni az USA egyik szenátorának lányával, Fionával, egy jól szituált, keleti-parti család üdvöskéjével. Valójában azonban William egy remekül színlelő szélhámos, hamis személyazonossággal, aki a szenátor ügyei után szaglászik. Amikor azonban rádöbben, hogy érzései a lány iránt fontosabbak, mint piszkos üzleti érdekei, nagyon megbánja... Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 644 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 101 Kbps Kódolás dátuma : UTC 2016-01-01 18:14:03 Kódoló szoftver : mkvmerge v8.3.0 ('Over the Horizon') 64bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 972 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 404 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.134 Adatfolyam mérete : 568 MiB (88%) Kódoló könyvtár : x264 core 148 r2638kMod 7599210 Nyelv : Magyar Default : igen Forced : nem Hang Sáv száma : 2 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Kódek azonosító : A_MPEG/L3 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 41,667 fps (1152 spf) Adatfolyam mérete : 74,8 MiB (12%) Nyelv : magyar Default : igen Forced : nem Please login or register to see this code. Letöltés vagy online: Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites