Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 3, 2016 színes, magyarul beszélő, amerikai-mexikói sci-fi, 115 perc, 1996 (12) Rendező: David Twohy Szereplők: Charlie Sheen, Lindsay Crouse, Richard Schiff, Shane, Ron Silver Leírás Zane Zaminski (Charlie Sheen) rádiócsillagász legszívesebben az eget kutatja. Jeleket vár, választ az űrbe sugárzott földi üzenetekre. Ezért nem is lepődik meg amikor sikerül elkapnia egy a naprendszerünkön túlról érkező adást. A felfedezés jelentőségét azonban rajta kívül mintha senki sem értékelné, így napokon belül elveszti állását és az egyetlen szem- és fültanút, aki bizonyíthatná az igazát. Hamarosan saját megfigyelőállomást hoz létre és a következő idegen adás érkezésekor megdöbbentő titkot fedez fel: Az idegenek már megkezdték a föld meghódítását és az életkörülmények gyökeres megváltoztatását. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 706 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 893 Kbps Film : ARRIVAL.Title2.DVDRip Rendező : szasza8.2 Kódoló szoftver : Lavf51.19.0 Eredeti forrás formátuma/Név : ARRIVAL Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Simple@L3 Formátum beállítások, BVOP : nem Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263) Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 753 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 480 képpont Képarány : 3:2 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.087 Adatfolyam mérete : 594 MiB (84%) Kódoló könyvtár : XviD 1.1.2 (UTC 2006-11-01) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 101 MiB (14%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 24 emp (0,60 képkocka) Online vagy letöltés: Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites