Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 2, 2016 színes, fantasztikus akciófilm, 110 perc, 2007 Rendező: Thanakorn Pongsuwan Szereplők: Somchai Kemglad, Shahkrit Yamnarm, Leo Putt, Athip Nana, Ray MacDonald Tartalom: Az Opapatikák különleges, legyőzhetetlen harcosok, akik valaha teljesen átlagos emberek voltak. A halálukkal azonban a bennük lévő különleges képességük felszínre tört, mely nemcsak hogy felélesztette, de egyben halhatatlanná is tette őket. Mikor Techit felügyelő tudomást szerez az Opapatikákról, minél többet ki akar deríteni erről a különös fajról, és nem titkolt szándéka, hogy valamilyen módon ő is csatlakozhasson közéjük. Sadok, az Opapatikák mestere csak egy feltétellel hajlandó Techitet befogadni: ha hajlandó öngyilkosságot elkövetni… Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 700 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 961 Kbps Kódoló szoftver : VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2178/release) Kódoló könyvtár : VirtualDubMod build 2178/release Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Advanced Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : 1 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : egyedi Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 831 Kbps Szélesség : 656 képpont Magasság : 368 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.138 Adatfolyam mérete : 606 MiB (87%) Kódoló könyvtár : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 116 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Adatfolyam mérete : 84,6 MiB (12%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 24 emp (0,60 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 492 emp Nyelv : Magyar letöltés: Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Please login or register to see this code. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites