Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: Január 1, 2016 színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 114 perc, 2000 (15) Rendező: Gregory Hoblit Szereplők: Dennis Quaid, James Caviezel, Shawn Doyle, Elizabeth Mitchell, Andre Braugher Leírás John Sullivan (James Caviezel) egy rádió segítségével kapcsolatot létesít tűzoltó apjával (Dennis Quaid), aki harminc éve egy tűzesetben vesztette életét. John a kivételes lehetőséggel élve segít apjának megtalálni a tűzből kivezető utat, és ezzel megmenti az életét. Ám a múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövőt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 1,36 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 718 Kbps Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Advanced Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : 1 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (MPEG) Keverési mód : adatcsomag Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 324 Kbps Szélesség : 672 képpont Magasság : 288 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.274 Adatfolyam mérete : 1,05 GiB (77%) Kódoló könyvtár : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01) Hang Sáv száma : 1 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : 2000 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 384 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 31,250 fps (1536 spf) Adatfolyam mérete : 312 MiB (22%) Igazítás : osztott Átfedés hossza : 40 emp (1,00 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 500 emp Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites