Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: December 31, 2015 színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 138 perc, 1999 rendező: Ang Lee szereplő(k): Jack Bull Chiles Skeet Ulrich Jake Roedel Tobey Maguire Sue Lee Shelley Jewel Kilcher Daniel Holt Jeffrey Wright George Clyde Simon Baker Black John Jim Caviezel Riley Crawford Tom Guiry Cave Wyatt Jonathan Brandis Tartalom: A film az amerikai polgárháborúba – Észak és Dél harcába – enged betekintést két férfi, Jack és Jake szemén keresztül, akik szoros barátságban állnak gyermekkoruk óta. A háború messzire sodorja őket szülővárosuktól, egy erdőben kell elbarikádozniuk magukat. Itt talál rájuk egy környékbéli fiatal hölgy, aki segítségükre lesz az élelemszerzésben. Mindkét férfi beleszeret, de az a film végéig kérdéses marad, hogy végül melyikük nyeri el a hölgy kegyeit. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 1,36 GiB Időtartam : 2 óra Teljes adatsebesség : 1 475 Kbps Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Advanced Simple@L5 Formátum beállítások, BVOP : 1 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (MPEG) Keverési mód : adatcsomag Kódek azonosító : XVID Kódek azonosító/Tipp : XviD Időtartam : 2 óra Adatsebesség : 1 209 Kbps Szélesség : 672 képpont Magasság : 288 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebesség : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.250 Adatfolyam mérete : 1,12 GiB (82%) Kódoló könyvtár : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01) Hang Sáv száma : 1 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Formátum profil : Dolby Digital Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : 2000 Időtartam : 2 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 256 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 31,250 fps (1536 spf) Adatfolyam mérete : 243 MiB (17%) Igazítás : osztott Átfedés hossza : 40 emp (1,00 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 500 emp Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites