Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: December 26, 2015 Színes magyarul beszélő kanadai dráma 110 p. Rendező: Charles Binamé Szereplők: Bruce Greenwood, Xavier Dolan, Catherine Keener Eltűnik egy pszichiáter a kórházból. Az ügyet kivizsgáló Dr. Green szerint az orvos utolsó betege információkat rejteget a kollégájáról. Dr. Green és Michael mentális párbaja során megkérdőjeleződik, ki dominál: az orvos vagy a páciens? Titokzatos módon eltűnik egy pszichiáter a kórházból, melyről korábban kellemetlen pletykák keringtek. Az ügyet Dr. Toby Green vizsgálja, aki szerint az orvos utolsó betege információkat rejteget a kollégájáról, Dr. Green szándéka, hogy kezelésbe veszi a kiszámíthatatlan pácienst, miközben figyelmen kívül hagyja Peterson nővér tanácsát, aki a legjobban ismeri a beteget. Ahogy Michael bizonyságot tesz átlagon felüli intelligenciájáról, megkérdőjeleződik, ki is dominál: az orvos vagy a páciens? Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 646 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 906 Kbps Kódolás dátuma : UTC 2015-12-20 15:21:45 Kódoló szoftver : mkvmerge v7.4.0 ('Circles') 64bit built on Dec 12 2014 12:19:56 Kódoló könyvtár : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L3.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 708 Kbps Szélesség : 720 képpont Magasság : 308 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.133 Adatfolyam mérete : 505 MiB (78%) Kódoló könyvtár : x264 core 146 r2538 121396c Nyelv : angol Default : igen Forced : nem Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : A_AAC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 196 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Képkockasebesség : 46,875 fps (1024 spf) Adatfolyam mérete : 140 MiB (22%) Default : igen Forced : nem Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites