Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SZIGO

Dark Tales 8 Edgar Allan Poes The Tell-Tale Heart CE (2015)

Ajánlott bejegyzések

SZIGO
2038704-20151118-N7HWGH.jpg

Dark Tales 8 Edgar Allan Poes The Tell-Tale Heart CE (2015) PC [FINAL]

"Ez megint az új vonalról való játék. Igaz, a kép ismét keskeny, de ez nem nyom annyit a latban, mint az ütős főmenü, a hangulatos grafika és az ötletes keresősök. A téma, ahogy azt már megszoktuk, kellőképpen véres, Poe Az áruló szív című novellája alapján készült."
Azt hiszem, ez a játék rekordot dönt rövidségben. Még jó, hogy nem volt annyira jó!:D Változatlanul szeretem a nyuszis grafikát, és változatlanul nem tudom megszokni a "széles vásznat". Állítani nem lehet, most is bele kellett törődnöm. Vérben nem szenvedünk hiányt, a félszemű csávó igazán ijesztő. A nyomok elemzésénél volt, hogy csak néztem, elég nehezen esett le, mikor mit kell tenni.
Valamikor mindig azt kutattam ERS-éknél, vajon melyik ajtó vagy kapu nyílik majd meg a bónuszban, de egy ideje erről totál leszoktam. Itt mégis izgatott a ház melletti kapu, s láss csodát, kinyitották előttem. Ami mögötte van, az nagyon brutál. Ha addig nem paráztunk volna még eleget, kapunk a nyakunkba olyan horrort, hogy az már szíven ütött. Főleg a zsákból előbányászott kiscsaj akadt a torkomon. Ijedtemben Félixet ártatlannak nyilvánítottam, amit így utólag sem tudok eldönteni, tényleg az volt-e.
A részletekről annyit, hogy a HOS igényes, még ha dupláznak is, a minik viszont zömmel idegesítők. A kártyák tetszettek, meg is lett mind. Azokkal valami külön játék játszható, de most, ha agyonütnek se emlékszem, hogy miféle. Ehhez a nyomasztó témához nem illettek volna nyuszis cukiságok, ezért nosztalgiából a rendőrségen lévő, az Arany bogárból kölcsönzött újfundlandit annak nyilvánítom.

Telepités:
-Letőltőd
-telepited
-Játszol

2038705-20151118-fAGeBc.jpg
2038706-20151118-OEGuFA.jpg
2038707-20151118-BwCVMw.jpg
2038708-20151118-IEhuwT.jpg
2038709-20151118-g5WIhp.jpg

System Requirements: 

· CPU: 1.0 GHz 
· RAM: 1024 MB 
· DirectX: 8.0 
· Hard Drive: 710 Mb

Please login or register to see this code.

Hozzászólás megosztása

Link a hozzászóláshoz
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.