Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: December 23, 2015 Tracklist : 1. Digital Scream-Túlélem én 2013 (Jankes Club Mix) 2. Kis Grófó - Florida Las Vegas (Zilitik & Walez Bootleg) 3. Jolly Feat Phat Beat - Bailando (Michael Saxon remix 2015) 4. Seventy feat.Tia - Sodor a Vágy (Club Mix) 5. Fortune Players feat. Betti & Dannona - Miramar (Discovery & PLSCB Summer Club Mix) 6. DJ Deka feat. Enikő - Tedd fel a kezedet 2015 (Club Mix)(Remake) 7. DJ Deka feat.Enikő & Young G - Ébredj Nálam (Dj Norman & Davis Grand Remix) 8. Halott Pénz - Van valami a levegőben (Lexx & Dj MilaaN Bootleg 2015) 9. Sunset blvd feat. Carlos- Ne haragudj rám (Deejay Jankes Remix) 10.Fernando & Mask - Mondd,hol van (Deejay Jankes Remix) 11.Zoltán Erika - Szerelemre Születtem (Dj. Thörök & ClubPulsers Remix) Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Időtartam : 48 perc Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 236 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 82,2 MiB (100%) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5 Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites