Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: December 11, 2015 Feliratos,Dokumentum, Horror 85 perc Rendező(k): Joshua Zeman Színészek: Rachel Mills, Joshua Zeman Ez a horror-dokumentumfilm a a legfélelmetesebb a városi legendák, és az azokat inspiráló igaz történeteket kutatja. Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Formátum profil : OpenDML Fájlméret : 1,48 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 2 492 Kbps Kódoló szoftver : Lavf54.63.104 Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum profil : Simple@L1 Formátum beállítások, BVOP : nem Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263) Kódek azonosító : FMP4 Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 2 313 Kbps Szélesség : 640 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 23,976 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.419 Adatfolyam mérete : 1,37 GiB (93%) Kódoló könyvtár : Lavc54.92.100 Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 165 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 100 MiB (7%) Igazítás : igazított Átfedés hossza : 26 emp (0,63 képkocka) Kódoló könyvtár : LAME3.99.5ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites