Filmgru 139 Hozzászólás jelentése Létrehozva: December 6, 2015 feliratos Akció, Thriller, Vígjáték 100 perc Rendező(k): Uwe Boll Színészek: Zack Ward, Dave Foley, Chris Coppola, Jackie Tohn, J.K. Simmons, Chris Spencer, Verne Troyer Tartalom: Mit tehet az ember, ha élete semmit sem ér? A mázsás felesége mindenkivel megcsalja, a munkahelyén semmibe veszik, még a csövesek is leugatják? Ráadásul mind az arab terroristák, mind a városlakók (akik egy apokaliptikus szekta tagjai) rá vadásznak? Természetesen szemrebbenés nélkül legyilkol mindenkit. (Abszurd a javából!) Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 933 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 300 Kbps Kódoló szoftver : Lavf51.12.1 Kódoló könyvtár : VirtualDub build 28312/release Kép Sáv száma : 0 Formátum : MPEG-4 Visual Formátum beállítások, BVOP : 1 Formátum beállítások, QPel : nem Formátum beállítások, GMC : 0 warppoint Formátum beállítások, mátrix : Default (H.263) Keverési mód : adatcsomag Kódek azonosító : DX50 Kódek azonosító/Tipp : DivX 5 Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 160 Kbps Szélesség : 512 képpont Magasság : 384 képpont Képarány : 4:3 Képkockasebesség : 29,970 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.197 Adatfolyam mérete : 833 MiB (89%) Kódoló könyvtár : DivX 6.8.3-6.8.4 (UTC 2008-06-07) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Format_Settings_Mode : Joint stereo Format_Settings_ModeExtension : MS Stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 91,9 MiB (10%) Igazítás : osztott Átfedés hossza : 33 emp (1,00 képkocka) Átfedés előolvasási hossz : 500 emp Kódoló könyvtár : LAME3.97 Hidden Content You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic. Hozzászólás megosztása Link a hozzászóláshoz Share on other sites