Jump to content
Elit Fórum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Filmgru

Chimeras 2 The Signs of Prophecy CE (2015) PC [FINAL] hun

Ajánlott bejegyzések

Filmgru
maxresdefault.jpg

screen1.jpg

-GcyTcZY1DU.jpg

chimeras2-3.jpg

stílus:  Adventure Puzzle Hidden Object!

méret: 858.54 MB (tömörítve)!!!

Gyorsan neki is estem, mert nagyon izgatott az újabb kimérás történet. A grafika szép és letisztult, kedvenc vonalam az elefántos játékok közt. A történet, amit így rendesen átláttam, nagyon érdekes. Tök szimpi a Vándor alakja, úgy megsajnáltam üldöztetése miatt. Hatalmas lendülettel haladtam, de amikor felismertem, hogy itt is több soron lesznek olyan bizgentyűk, amiért egy megfelelő szerszámmal vissza kell térni, elkettyentem. Ha fele ennyi, akkor is idegesít, de itt többször is megyünk elefántot srófolni, fénypettyet gyűjteni, és még sorolhatnám a többi, fura alakú valamit, ami több zárat is kinyít. Sajnálom, de én ezt nem szeretem. A játéktér tagolása is elég kellemetlen, oldalirányban ágazik, kevés a vonalas rész. Ezt főleg az elején tapasztaltam negatívként, ezért rá is hagyatkoztam a térképre. A tárgyak logikusak, így nem éreztem balféknek magam, csak türelmetlennek.
Ezért aztán próbáltam koncentrálni a részletekre, a gyönyörű és változatos keresősökre, és az általam kb. felesben szerethető minikre. A HOS már csak azért is lenyűgöző, mert fantasztikus a hozzá társított zene. Szívem szerint végig elhallgattam volna. De tudjuk, az Elefánt spórolós, ritkán adagolja, amúgy totál rendben lévő dallamait.
A gyűjtögetős dolgokat szerettem, először azokra böktem, mielőtt jobban körülnéztem volna. Meg is lett minden, a 27 mortf, a 19 Kiméra, meg a 13 tarot kártyalap is. Viszont a végén a titkos szobába már belepunnyadtam, túl kicsik voltak az először feladatul adott lapok.
A 10-ből 1 petty odalett a nemszeretem dolgok miatt, nekem 9 a vége. Artschinak megint csak köszönöm a segítséget, ha ő nem lenne, ez a játék is a lenyolcasozottak táborát szaporítaná .

Magyarítás
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt.

Game System Requirements:
OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10
CPU: 2.5 GHz
RAM: 1536 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 1245 MB
Browser: Internet Explorer 7 or later

telepítés:

kibontod 

telepíted 

játszol

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.

Hozzászólás megosztása

Link a hozzászóláshoz
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Figyelem!

Az oldal használatával elfogadod az általunk hozott szabályokat.